Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

11. Amy Chang

2011.02.11. 20:30

Születési éve: 1983 (27)
Hol lakik: Balizhuang, Chaoyang, Peking, Kína
Hol született: Taipei,
Taiwan, Kína

Szerintem: (1,5/5)
Értékeld!: (1,3/5)

Szerző: Chaoyang

9 komment

Címkék: 27 tajvan

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Közöd???? 2011.02.11. 20:48:34

jó lenne az oldal de túl sok a ruha

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.02.11. 21:10:07

@Közöd????: Haha ez nem a puceraj vagy a vorosnok oldala, ahol hivatasosok mutogatjak magukat :) Ezeket a lanyokat mind imerem es a vilagert sem osztanam meg az intimebb kepeiket a nagyvilaggal (akad olyan is) :p

gastro vazze 2011.02.22. 13:48:51

Vannak nagyon helyesek is... mennyire könnyen dughatók a kinai kiscsajok egy európai turista számára, aki csak odatéved?
és még tényleg általános a szép nagy p.ncitaraj, mármint a szőr?

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.02.22. 14:54:06

@gastro vazze: Attól függ hol szeded fel őket. Az éjszakai életben talált csajok könnyen mennek házibuliba onnantól pedig hálószobába. Egyébként viszont nagy többségük tradicionálisabb az europai lányoknál, eltelik pár hét mire szexre kerülne a sor. Van köztük sok olyan is aki azzal vár a házasságig is, meglepően jó csajok. Azok a lányok akik angolul jól beszélnek és ismerik a nyugati kultúrát azok nemigen szőrösek.

virágelvtárs 2011.05.07. 09:44:31

@Chaoyang: Én tényleg nem tudok rajtad kiigazodni...
Hirdeted, hogy hány kínai nőd volt/van, és mégis néha olyanokat írsz... mindegy, látod megint kötekszem már olyan elegem van már belőlem.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.05.10. 10:59:07

@virágelvtárs: :)) Nekem is elegem van belőlem :) Egy ideje fel volt függesztve a nőfaló státusz, volt két év megvonás. De újra hadrendben... Mi a panasz virágelvtárs? :)

virágelvtárs 2011.05.10. 12:47:24

"Az éjszakai életben talált csajok könnyen mennek házibuliba onnantól pedig hálószobába."

Neeem, ez nem amerikai pite. Ez olyan ritka lehet, mint otthon a karaokéba fulladt buli. Bárból egyenesen hozzád mennek, vagy inkább te hozzájuk.

"nagy többségük tradicionálisabb az europai lányoknál, eltelik pár hét mire szexre kerülne a sor"

Ezt a sort vegyük úgy, hogy nem is láttam... Ilyen kínai nőt sem én sem az elmúlt hosszú évek alatt egy ismerősöm sem látott még. De ha te találkoztál ezzel a ritka állatfajjal, feleségül kellett volna venned azonnal. :)

"akik angolul jól beszélnek és ismerik a nyugati kultúrát azok nemigen szőrösek"

Te még csak filippínóval próbáltad? Azokra teljesen igaz, de ez a mondat Kínában nem értelmezhető. Alapvetően nem nagyon nő a szőrük, de ha mégis igen, attól hogy beszélnek-e idegen nyelven vagy ismerik-e a kultúrát, csak esetleg büszkébbek lesznek arra a kicsi szőrre.

Ennyi hibát nem lehet csak az eltérő tapasztalatokra alapozni. Ha hadrendben vagy, akkor húzz bele, és hamarosan frissítést kérünk!

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.05.11. 13:58:56

@virágelvtárs: Oké, lássuk-. A barataimmal gyakran tartunk házibulit, sokszor kötnek ki idegen csajok ott. Rájuk gondoltam. Könnyebb fiatal csajokat egy nyilvános buliba csábítani elsőre mint az ágyba rögtön :) Bizony eltelik pár hét. Mert, tisztáznunk kellene kikről beszélünk' Akik hetekig varnak pettinggel is (nem az esetem) azok a 21-24 éves csajok akik még pont beéleférnek az alsó korosztályba akikkel randizhatok. Nyilvánvaló, hogy az elmúlt 4 évben jó párszor voltam 30 sőt 40 feletti nővel is és az ő korosztályuk, ahogy arra utaltál, egyből ugrik az ágyba... Akit egyébként feleségül vettem majdem az 25 éves volt és második randin adta be a derekát-. :)))

Félreértetted a szőrősek részt. Szemérem domb szörzetről szólt, csak nem akartam a kommentelő szavaival élni a válaszban :)

Frissítés jön, van még vagy 150 ismerősöm akinek felfogom rakni a képét... Csak éppen egy új lány lefoglal, plusz egy klassz villába költöztem a xiang jiang beilun, és még helyezkedem, kertet rendezek, grillezek és billiárdozok a roommate-el, magyarán kevesebbet netezem. Üdv!

szilard123 2011.08.09. 22:03:09

Helló ! Régóta szeretnék kínailányokkal megismerkedni, olyanokkal akik Budapesten élnek. Nem tudtok olyan magyar vagy angol nyelvű internetes oldalt ahol budapesti kínai csajok társat keresnek (és nem prostik) ? vagy van valami ötletetek hogyan lehetne egy helyes csajt becserkészni ? Nem csak kínai, de vietnámi vagy más ázsiai is lehetne.
süti beállítások módosítása